Depannage of onderhoud? 09/252.59.72

Sanitair
installatie, renovatie en onderhoud

Slechts één adres voor installatie, onderhoud en herstellingen van sanitair. Thermo Chauffe is de referentie voor de renovatie van uw badkamer. Ook als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen kan u rekenen op ons.

Jarenlange ervaring en diepgaande expertise over allerhande sanitaire installaties maakt ons tot de referentie voor installatie, onderhoud en herstellingen van uw sanitair. U kan op ons rekenen voor het installeren van afzuigingen, baden, bidets, closets, douches, kranen, spiegels, spoelsystemen, wastafels en meer. Zelfs als u een volledig nieuwe badkamer wilt laten plaatsen bent u bij ons steeds aan het juiste adres.

Thermo Chauffe, betrouwbare sanitair specialist

Sanitair voor keukens en badkamers

Als het op sanitair voor keukens aankomt, bent u bij Thermo Chauffe steeds aan het juiste adres. We installeren nieuwe spoelbakken, kranen of leidingen volledig volgens de regels van de kunst. Ook voor herstellingen, onderhoud of advies op maat kan u rekenen op onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op vlak van sanitair.

Ook voor sanitair in de badkamer doet u best beroep op de specialisten van Thermo Chauffe. Het plaatsen van douches, baden, lavabo’s, kranen, afzuigingen en andere sanitaire installaties heeft al lang geen geheimen meer voor onze vakmensen.

Wilt u uw oude badkamer laten uitbreken en een nieuwe badkamer laten installeren? Badkamerrenovatie is een van de specialisaties van Thermo Chauffe. Omdat badkamerrenovatie een heleboel expertise vereist, laat u het best over aan een specialist. Wanneer u rekent Thermo Chauffe, specialist in badkamerrenovatie voor de provincie Oost-Vlaanderen, bent u verzekerd van een badkamer van topkwaliteit.

Badkamerrenovatie – de mogelijkheden

Bij de renovatie van uw badkamer zijn er een heleboel mogelijkheden. Grofweg kunnen we 3 types renovaties onderscheiden.

Nieuwe badkamermeubels laten plaatsen
Na verloop van tijd zullen uw badkamermeubels hun beste tijd gehad hebben. Om schade te vermijden rekent u best op een specialist. Onze vakmannen verwijderen uw oude meubelen. Volledig schadevrij uiteraard. De installatie van uw nieuwe badkamermeubels nemen we ook voor onze rekening.

Volledige badkamerrenovatie
Naast uw badkamermeubelen moeten ook het bad, het toilet of de vloer soms vervangen worden. Dit soort grotere renovatie is het ideale moment om ook uw leidingen of boiler te vervangen. Omdat de kostprijs van een volledige badkamerrenovatie vrij hoog kan oplopen, neemt u best een specialist onder de arm. Wanneer u beroep doet op een specialist voor badkamerrenovatie zal u achteraf niet voor onaangename verrassingen en extra kosten geconfronteerd worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de impact van uw badkamerrenovatie op voorhand perfect inschatten en eventuele pijnpunten blootleggen.

Badkamer verplaatsen
In sommige gevallen is het nodig om de badkamer te verplaatsen of een extra badkamer te installeren. Bij dit soort ingrijpende renovaties is het essentieel om een specialist onder de arm te nemen. De keuze van de ruimte is enorm belangrijk. De nabijheid van water is een must aangezien er extra leidingen gelegd moeten worden. Win steeds advies in van een specialist. Zo vermijdt u alvast een heleboel kopzorgen.

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Ook als u een volledig nieuwe badkamer wilt laten plaatsen bent u bij ons steeds aan het juiste adres. We staan u bij met advies op maat zodat u steeds een onderbouwde keuze kan maken. We beroepen ons op een uitgebreid handelsnetwerk waardoor we u de scherpste prijzen kunnen bieden voor allerhande sanitaire installaties voor keukens (kranen, spoelbakken, …), maar ook voor badkamers (afzuigingen, baden, douches, kranen, lavabo’s, …).
Wilt u uw nieuwe badkamer laten plaatsen? We beschikken over verschillende teams van vakmensen die uw sanitair volledig volgens de regels van de kunst installeren. Jarenlange ervaring en constante bijscholing maakt van ons de ideale partner voor de installatie van uw nieuwe badkamer. Ook voor onderhoud of herstellingen kan u natuurlijk rekenen op onze diepgaande expertise.

Boiler – installatie en onderhoud

Als specialist voor sanitair is Thermo Chauffe de ideale partner voor de installatie van uw nieuwe boiler. Of u nu kiest voor een standaard warmwaterboiler of een doorstromer, op gas of elektrisch. We zorgen voor een professioneel uitgevoerde installatie van uw boiler.
Ook voor een professioneel onderhoud van uw bestaande boiler kan u uiteraard beroep doen op onze uitgebreide expertise.

Herstelling van leidingen, kranen en afvoeren

Wanneer u besluit om een professional in te schakelen voor uw sanitaire problemen, kiest u best voor Thermo Chauffe. Onze loodgieters zijn opgeleid om lekkende waterleidingen, kranen of toiletten snel en efficiënt te repareren. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande expertise kunnen we u garanderen dat uw sanitaire problemen opgelost zijn én dat ook blijven.

Als u van plan bent om uw badkamer te renoveren, staan wij klaar om u te helpen. We bieden advies op maat en kunnen u helpen bij het ontwerpen en plannen van uw nieuwe badkamer, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en budget.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor professionele en betrouwbare sanitair oplossingen zoals reparaties, renovaties en onderhoud. Contacteer ons voor advies op maat.