Depannage of onderhoud? 09/252.59.72

Tanksanering
mazouttank verwijderen, reinigen of neutraliseren

Thermo Chauffe is de specialist voor tanksanering. Reken op ons voor het verwijderen, reinigen of neutraliseren van uw stookolie- of mazouttank.

Tanksanering

Tanksanering is een job voor een vakman. Gelukkig kan u rekenen op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Thermo Chauffe. Wij staan voor u klaar om uw stookolie- of mazouttank te verwijderen, neutraliseren of op te vullen.

Thermo Chauffe, specialist voor tanksanering

Mazouttank verwijderen

U bent verplicht om uw mazouttank te laten verwijderen wanneer u deze niet langer gebruikt. Het verwijderen en neutraliseren van uw mazouttank is een wettelijke verplichting. Wanneer u nalaat dit te doen, kan u verantwoordelijk gesteld worden voor de bodemsanering. Dit type grondreiniging kan al snel oplopen tot enkele tienduizenden euro’s.

We graven uw mazouttank indien mogelijk in zijn geheel uit. In sommige gevallen zal het echter nodig zijn om hem in kleinere handelbare stukken te versnijden.
Vermijd overbodige kosten en laat Thermo Chauffe uw mazouttank verwijderen. De verwijdering van uw mazouttank gebeurt aan de hand van een vast proces. Vooraleer we de mazouttank verwijderen zullen we ze eerst grondig reinigen of neutraliseren.

Mazouttank neutraliseren

Het neutraliseren of reinigen van uw mazouttank moet gebeuren door een erkende firma. Thermo Chauffe heeft de afgelopen jaren naam en faam vergaard als tanksaneringsfirma voor de provincie Oost-Vlaanderen. We beschikken over de nodige certificaten om het neutraliseren van uw mazouttank tot een goed einde te brengen.

Na de reiniging van uw mazouttank krijg u het wettelijk attest dat afgeleverd moet worden bij de verkoop van uw woning.

Mazouttank opvullen

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de mazouttank te verwijderen. Wanneer uw mazouttank zich onder of dichtbij uw woning bevindt of wanneer er nutsleidingen in de buurt van uw tank gelegd zijn, zullen we ze na een grondige reiniging opvullen om instortingsgevaar te vermijden.