Depannage of onderhoud? 09/252.59.72

HVAC specialist voor bedrijven
professionele HVAC installatie, onderhoud en reiniging

Thermo Chauffe is de HVAC specialist bij uitstek. Voor een professionele HVAC installatie, onderhoud of reiniging bent u in Melle steeds aan het juiste adres. Doordachte HVAC oplossingen voor bedrijven.

Wat is HVAC?

HVAC is een Engelstalige afkorting die staat voor Heating, Ventilation and Air Conditioning. HVAC omvat dus alles wat huiscomfort (verwarming, ventilatie of koeling) is. Onder HVAC installaties verstaan we dus elke oplossing die dient voor verwarming, ventilatie of koeling van de ruimte.

Thermo Chauffe, betrouwbare HVAC installatie specialist

Als u op zoek bent naar een betrouwbare HVAC specialist, bent u bij Thermo Chauffe steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise maakt ons tot de referentie voor HVAC oplossingen in Oost-Vlaanderen. Omdat we elk project als uniek beschouwen, krijgt u van ons steeds een voorstel op maat. Samen bekijken we welke HVAC oplossing het best past bij uw specifieke situatie. Wilt u uw productie verbeteren, uw kosten terugschroeven en uw impact op het milieu minimaliseren? Contacteer uw HVAC specialist voor een oplossing op maat.

HVAC onderhoud, reiniging en herstellingen: verbeter de prestaties van uw systeem

Bij Thermo Chauffe bent u steeds aan het juiste adres voor een periodiek onderhoud of een professionele reiniging van uw HVAC systeem. Ons team van ervaren vakmensen komt ter plaatse om uw HVAC installaties te reinigen en/of van een welverdiend onderhoud te voorzien. Wij staan uiteraard ook voor u klaar wanneer uw HVAC-systeem niet meer naar behoren werkt en u een herstelling nodig heeft.

Constante bijscholing laat onze vakmensen toe om het onderhoud, een reiniging of herstellingen te doen voor alle HVAC-installaties, ongeacht het merk. Onze ervaren professionals komen met plezier bij u langs om uw HVAC-installatie te onderhouden, reinigen of herstellen. U kunt er dus op rekenen dat uw HVAC-systeem in topvorm blijft wanneer u voor Thermo Chauffe kiest. Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat HVAC systeem optimaal blijft functioneren.

Heating

De eerste functie van een HVAC-systeem is Heating. Via gespecialiseerde meet- en regelapparatuur kan u de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid ingeven. De temperatuur in het gebouw wordt continu gemeten, doorgestuurd naar het systeem en aangepast. Zo blijven de temperatuur en luchtvochtigheid steeds op het gewenste peil. HVAC is een ideale en energie-efficiënte oplossing om uw gebouw te verwarmen. Bent u ook geïnteresseerd? Thermo Chauffe is al jaren gespecialiseerd in de installatie van HVAC-systemen op maat.

Ventilation

Uw HVAC-systeem zorgt voor de optimale ventilatie van uw gebouw. Via luchtbehandelingskasten worden het verwarmingssysteem en het ventilatiesysteem op elkaar afgestemd. In deze kasten zitten ventilatoren die lucht in het gebouw trekken en deze lucht filteren en conditioneren. Zo wordt de lucht voldoende gekoeld of verwarmd en krijgt het de juiste vochtigheidsgraad. Hierna wordt deze lucht via een kanalensysteem verspreid doorheen het gebouw. Deze luchtbehandelingskasten werken dus als een aircosysteem. Om de goede werking van het systeem te garanderen, laat u deze best installeren en periodiek onderhouden door een HVAC-installateur.

Airconditioning

Naast verwarming beschikt uw HVAC-systeem ook over airconditioning om de temperatuur te kunnen regelen. Zo kan u ervoor kiezen om uw gebouw te verkoelen wanneer dat nodig is. In de warme zomermaanden is dit voor bedrijven een must om het welzijn en de productiviteit van de werknemers te garanderen.
Als ervaren HVAC-installateur zijn wij ideaal geplaatst om de beste oplossing op maat te vinden voor de verkoeling, verwarming en ventilatie van uw bedrijf of woning.

HVAC installaties voor uw sector

Betrouwbare HVAC installateur voor Oost-Vlaanderen

De afgelopen jaren installeerden we een heleboel HVAC oplossingen op maat voor bedrijven in zeer diverse sectoren. We leidden HVAC installaties in goede banen voor allerhande bedrijven uit de bouw, chemie, horeca, industrie, landbouw, metaal, transport, utility, voeding, enz.

Dankzij onze diepgaande expertise kunnen we voor elk bedrijf – groot of klein – een HVAC oplossing op maat voorstellen. Het zal dan ook niet verbazen dat we door een heleboel bedrijven aanzien worden als de HVAC installateur bij uitstek.

HVAC installaties voor woningbouw en renovatieprojecten

Bent u als bouwheer op zoek naar een betrouwbare onderaannemer om HVAC installaties uit te voeren? Geen project is te groot voor onze ervaren vakmensen. Uitgebreide expertise op vlak van verwarming, ventilatie en koeling maakt ons tot de HVAC partner bij uitstek. Ook wanneer u iemand zoekt voor het onderhoud of de reiniging van bestaande HVAC installaties, kan u rekenen op onze jarenlange ervaring. Meer weten? Contacteer Thermo Chauffe, betrouwbare onderaannemer voor HVAC installaties.

Tevreden klanten

In het verleden hebben we een heleboel HVAC installaties uitgevoerd bij tal van bedrijven over verschillende sectoren. Wordt u onze volgende tevreden klant?