Depannage of onderhoud? 09/252.59.72

HVAC specialist voor bedrijven
professionele HVAC installatie, onderhoud en reiniging

Thermo Chauffe is de HVAC specialist bij uitstek. Voor een professionele HVAC installatie, onderhoud of reiniging bent u in Melle steeds aan het juiste adres. Doordachte HVAC oplossingen voor bedrijven.

Wat is HVAC?

HVAC is een Engelstalige afkorting die staat voor Heating, Ventilation and Air Conditioning. HVAC omvat dus alles wat huiscomfort (verwarming, ventilatie of koeling) is. Onder HVAC installaties verstaan we dus elke oplossing die dient voor verwarming, ventilatie of koeling van de ruimte.

Thermo Chauffe, betrouwbare HVAC specialist

Als u op zoek bent naar een betrouwbare HVAC specialist, bent u bij Thermo Chauffe steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise maakt ons tot de referentie voor HVAC oplossingen in Oost-Vlaanderen. Omdat we elk project als uniek beschouwen, krijgt u van ons steeds een voorstel op maat. Samen bekijken we welke HVAC oplossing het best past bij uw specifieke situatie. Wilt u uw productie verbeteren, uw kosten terugschroeven en uw impact op het milieu minimaliseren? Contacteer uw HVAC specialist voor een oplossing op maat.

HVAC – onderhoud, reiniging en herstellingen

Voor een periodiek onderhoud of professionele reiniging van uw HVAC systeem, rekent u natuurlijk ook op de uitgebreide expertise van Thermo Chauffe. We sturen een team van ervaren vakmensen ter plaatse om uw HVAC installaties te reinigen en/of te voorzien van een welverdiend onderhoud. Ook als uw HVAC systeem niet meer naar behoren werkt, kan u op ons rekenen voor de herstelling ervan. Constante bijscholing stelt onze vakmensen in staat om HVAC installaties van alle merken te onderhouden, reinigen of te herstellen. Reken op Thermo Chauffe om uw HVAC systeem in topvorm te houden.

HVAC installaties voor uw sector

Betrouwbare HVAC installateur voor Oost-Vlaanderen

De afgelopen jaren installeerden we een heleboel HVAC oplossingen op maat voor bedrijven in zeer diverse sectoren. We leidden HVAC installaties in goede banen voor allerhande bedrijven uit de bouw, chemie, horeca, industrie, landbouw, metaal, transport, utility, voeding, enz.

Dankzij onze diepgaande expertise kunnen we voor elk bedrijf – groot of klein – een HVAC oplossing op maat voorstellen. Het zal dan ook niet verbazen dat we door een heleboel bedrijven aanzien worden als de HVAC installateur bij uitstek.

HVAC installaties voor woningbouw en renovatieprojecten

Bent u als bouwheer op zoek naar een betrouwbare onderaannemer om HVAC installaties uit te voeren? Geen project is te groot voor onze ervaren vakmensen. Uitgebreide expertise op vlak van verwarming, ventilatie en koeling maakt ons tot de HVAC partner bij uitstek. Ook wanneer u iemand zoekt voor het onderhoud of de reiniging van bestaande HVAC installaties, kan u rekenen op onze jarenlange ervaring. Meer weten? Contacteer Thermo Chauffe, betrouwbare onderaannemer voor HVAC installaties.

Tevreden klanten

In het verleden hebben we een heleboel HVAC installaties uitgevoerd bij tal van bedrijven over verschillende sectoren. Wordt u onze volgende tevreden klant?